Archives

Starking Dóra

Nagyon jó fej srác, profi munkával. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a megbeszélt határidőre elkészült a kész anyag. Rendkívül rugalmas, segítőkész és ötletes. A lagzin nincs útban, nem „sok”, csendben teszi a dolgát. 10 pontból 11-et adnék Neki!

Ferencsák-Zsiros Kitti

Nagyon magas színvonalú munkát kaptunk, el vagyunk csodálkozva az esküvői összefoglaló videón, valamint a filmünkön is! A videókkal újraéljük eddigi életünk legszebb napját! Köszönjük a tökéletes munkát! ??

Csatári Viktória

Az esküvői kisfilmünk felülmúlta a várakozásainkat! Gondoltuk, hogy jó lesz, de egyszerűen nem tudunk betelni vele. A mai napig könnyeket csal nemcsak a mi, de a barátaink és családtagjaink szemébe is. ? Nagyon profi, megbízható, szívből ajánljuk mindenkinek!

Egeresi-Turbucz Tímea

Petit bárkinek tudom ajánlani. Gyönyörű felvételeket készít, mindig pontos precíz, nagyon megbízható. Ha újra kellene választanunk akkor is csak őt választanánk. A kisvideó és a nagyvideó is hatalmas sikert aratott a család és a barátok körében.

Sinka Edina

Nagyon szuperek lettek a videók, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük szépen Peti ???

Lukács Nikolett

Mindenkinek csak ajánlani tudom,   nagyon szuper és profi lett az összefoglaló videónk. Profi, segítőkész, megbízható.  A legjobb választás volt részünkről.

Mogyoróssy Noémi

Köszönjük kiváló munkádat Peti! Nagyon örülünk, hogy meg ismerhettünk, köszönjük neked, hogy ilyen szép emléket alkottál nekünk! Minden tökéletes, minden nagyon jó, szívből ajánlani fogunk téged a továbbiakban mindenkinek!
Noémi és Gábor ❤️

Füleki Flavián

Rugalmas, megbízható, magas színvonalú munkát kaptunk, az előzetes várakozással szemben magasabb minőségben!

Szakács Viktor

Zavartalan és gyors egyeztetések, minőségi videó, precíz munkavégzés ?
A kért változtatásokat gyorsan elvégezte Peti, csak ajánlani tudjuk! Köszönjük a videót! ??